Een voorwaarde om met elkaar een proces door te gaan is om oprecht aandacht te hebben voor wat er werkelijk speelt. En dat iedere deelnemer zich veilig voelt om een proces aan te gaan.

Mijn kennis en kunde ontwikkelde zich onder andere via de HAN (Hogeschool Arnhem en Nijmegen) van agoog tot coach. Ik heb me daarnaast in de loop van de tijd geschoold  op het gebied van systemisch werken middels familie- en tafelopstellingen, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Transactionele Analyse, imagocoaching, Emotionally Focussed Therapy en The Work van Byron Katie.

Mijn methodische werkwijze zet ik op een creatieve, intuïtieve manier in. Een persoonlijke benadering vanuit vertrouwen en veiligheid zijn mijn basis. Door het systemisch werken heb ik aandacht voor het onderbewuste en laat ik mensen effectief in beweging komen. Ik krijg snel een helder zicht op wat er nodig is vanuit het grotere geheel. Ik zie het leven als een grote, complexe puzzel waarin alles met elkaar verbonden is. Waar anderen inzoomen op de vraag om tot een oplossing te komen, zoom ik uit. Zo wordt meer zichtbaar dan het direct waarneembare wat een doeltreffender en vollediger oplossing kan geven.

adres_icon.png

Wolvegastraat 15

6835 JJ Arnhem

telefoon_icon.png

+31 6 44 15 08 59

mail_icon.png