Stilstaan bij processen 

 

Organisaties ondersteun ik in dynamische periodes door ruimte te maken voor (verander) processen. Het belang van stilstaan is een stap die nogal eens over wordt geslagen. Om vooruit te komen als organisatie is het van belang om eerst ruimte te geven aan dat wat aandacht behoeft. Het is mijn missie organisaties hierin te ondersteunen zodat ze weer fris verder kunnen. 

Systemisch werken, wat is het?

Mijn manier van werken is in de kern gebaseerd op systemisch werken. Het uitgangspunt is dat het systeem waar je deel van uitmaakt, of dat nu je familiesysteem of je werksysteem is, altijd van invloed op je is.

Door deze methode krijg je inzicht in (verborgen) dynamiek en daar waar de loyaliteit ligt. 

Waar anderen inzoomen op de vraag om tot een oplossing te komen, zoom ik uit, door juist naar het grotere geheel te kijken., Zo komt meer aan de oppervlakte dan het direct waarneembare. Dit geeft een doeltreffender en vollediger oplossing. Ik maak hierbij soms ook gebruik van opstellingen. Dit is ook een reden waarom ik het liefst start in het team of groep. Het gaat erom dat juist zij voelen dat ze samen aan hetzelfde doel werken. Wil je meer lezen over mijn opleidingen en cursussen volg dan de pijl

"Door de sessies voelt het of het gat tussen mij en de ander weg is. Het maakt dat ik soepeler heen en weer beweeg tussen samen en alleen. Heerlijk". 

"Nancy is een meester in het zichtbaar maken van mensen. Haar levenservaring en jarenlange werkervaring met uiteenlopende doelgroepen en individuen, maken het mogelijk dat elk verhaal verteld kan worden.

Zij begrijpt als geen ander dat er moed voor nodig is om je te openen en het ongeziene vrij te laten".

adres_icon.png

Wolvegastraat 15

6835 JJ Arnhem

telefoon_icon.png

+31 6 44 15 08 59

mail_icon.png
Gelukkige chefs

Werkgeluk.